Szinte minden kreatív projekthez jogdíjmentes fotókat és vektoros képeket találhat. Az erős, megnyerő imázs kiemeli a biztosítékot az értékesítési prezentációkon, vonzóbbá teszi blogbejegyzését, és javítja az általános márkatörténetet.

jogdíjmentes képek alacsony költségű lehetőséget kínálnak olyan projektekhez, amelyeknek nagy üzleti hatást kell elérniük. A Facebook és az Instagram világában a minőségi felvételek már nem szórakoztatóak. Ezek üzleti igény.
Fontolja meg a jogdíjmentes képeket olyan projektek tervezésekor, mint a közösségi média hirdetések, értékesítési brosúrák, bolti kiállítások, vállalati ajánlatok és blogbejegyzések.

Közösségi média hirdetések
Az erős képek rendkívül fontosak a közösségi médiában, mivel tartalmai minden ellen szólnak, a hírességek ünnepétől a barátok babafotóiig. A vezető alkotók lélegzetelállító, jogdíjmentes képei rábírhatják az embereket, hogy kattintsanak és osszák meg.

Értékesítési prospektusok
Mit mond el egy jó minőségű kép a termékedről? Már tudod a választ. A legjobb fotósok jogdíjmentes képeivel értékesítési csapata kifújhatja céljait a vízből.

Megjelenítve az üzletben
A jogdíjmentes képek kulcsfontosságú összetevői a lenyűgöző bolti kiállításoknak. A vásárlók nemcsak észre fogják venni a kijelzőt, hanem megállnak, hogy megcsodálják.

Vállalati ajánlatok
Mit helyez el a menedzsere arra az óriási konferenciaterem képernyőjére? Ugyanazok a régi unalmas listacímek, vagy valami, ami az Ön modern, dinamikus márkáját képviseli? Hagyja, hogy vezérigazgatója közönsége felüljön az ehhez hasonló gyönyörű képekkel.

Használhatok jogdíjmentes képeket kereskedelmi használatra?
Az, hogy használhat-e jogdíjmentes képeket kereskedelmi használatra, a letöltési licenc feltételeitől függ. Ha nem biztos benne, lépjen kapcsolatba a képet szolgáltató céggel. Soha ne feltételezze, hogy egy kép jogdíjmentes.
Az engedélyek három fő típusa a következő:
– A tartalom teljes mértékben kereskedelmi használatra kiadott
– Kiadások nélküli tartalom, amely kereskedelmi célokra használható fel
– Csak szerkesztői felhasználású tartalom

Csak szerkesztői felhasználású tartalom
A kizárólag szerkesztői használatra szánt fotók olyan fotók, amelyeken személyek, magántulajdon, védjegyek vagy műalkotások szerepelhetnek, amelyek kereskedelmi használatra nem engedélyezettek.
Mivel nincs kiadás, nem használhatja fel a képet semmilyen kereskedelmi, promóciós, reklám- vagy promóciós tervezési projekthez.