Végre eljött az ezerarcú nyár, ami a romantikus napfelkeltéken és a tábortűz mellett borozgatós éjszakákon át, minden napszakban kínálhat izgalmakat.

A nyári hónapok kitűnőek arra, hogy ékszerekkel hangsúlyozd szépségedet. A napsütötte bőrön megcsillanó karkötő, nyaklánc vagy bokalánc egész biztosan megteszi a kellő hatást.

A Pandora az egyik legsokszínűbb ékszermárka, hatalmas ékszerkollekciójából minden programhoz megtalálod az ízlésednek megfelelő darabot. A Pandora charm karkötőre készült figurális, vagy szimbolikus charmjai valódi egyéniséget kölcsönöznek ékszereidnek. Legjobb, ha a nyári hónapokra inkább menetes charmokat választasz, mert a menet nélküliek az izgalmas programok között az ékszerek cserélgetésénél a karkötő nyitásával lecsúszhatnak, ha nem vigyázol.

pandora-nyar

A charm egy üzenet is egyben, amit akár egy fantasztikus utazás, vagy sorsfordító esemény jelképeként is viselhetsz. A karkötődön díszelegve minden pillanatban emléket idéz, ezzel lelki töltést ad. Ezek a kézzel megmunkált darabok ezüstből vagy arany bevonattal készülnek, ezzel prémium minőséget képviselnek.

A Pandora 2022-es nyári kollekciója megidézi az óceánok világát, a sivatagok és a dzsungelek hangulatát is, bizony elég nehéz választani a kínálatból. Madarak, pillangók, tengeri csillag, kagylók, levelek, kaktusz, kaméleon fantasztikus kidolgozásban. Örök társadul fogadhatod a Disney Pixar sztárokat: Szenillát, Wall-E-t, Buzz Lightyear-t, akik a karkötődön bárhova veled utazhatnak, ezzel vidámságot, könnyedséget vihetnek életedbe.

A nyár zamatos gyümölcsei is megjelennek az ékszereken, ezzel stílusos és hangulatos viseletet adnak a nyári buliknak. A füledre akasztott cseresznye, a karkötőn csüngő eperszemek és a citrusfélék pótolhatatlanná varázsolják a személyiséged.

pandora-nyar

Persze a fesztiválokról se feledkezzünk meg, ahol a szabadságot idéző jelképeké lesz a főszerep. Haverok, buli, összetartozás! A Pandora ME karkötőkkel kompatibilis Pandora ME charm kollekció a legújabb Me stíluselemekkel gazdagodott. A fantasztikusan kreatív Me függő charmok, egyedi feliratos Me láncszemek és medálok az önkifejezés tökéletes darabjai. Megalkothatod velük a rád jellemző, egyedi megjelenést, de akár a csapat összetartozását is jelképezhetitek velük. Az biztos, hogy ezek a nyári charmok méltó szereplői lesznek a fesztiváloknak.

Mielőtt belemerülnél a sokszínű élmények és könnyed programok kavalkádjába, nézz körül a Pandora ékszerek kínálatában és válassz egy vagy több hozzád illő charmot.

További infó » divatekszerbolt.hu