Az okostelefonok nélkül ma már nehezen tudnánk elképzelni a mindennapjainkat. Ugyanakkor ahhoz, hogy sokáig ki tudják szolgálni az igényeinket, oda kell figyelnünk néhány fontos dologra. Például arra, hogy feltöltsük, illetve a megfelelő kialakítású tokban használjuk a készülékeinket.

A töltés tekintetében sok esetben az USB C töltő használata jelenti a megoldást, nézzük, hogy miért!

Mit kell tudni az USB C töltőről?

Az USB termékcsalád több szériája is napvilágot látott már az elmúlt évek alatt. Az A és B modellek mellett. ma már a C verzió is kapható, aminek az egyik legnagyobb előnye a kompakt méret. Mindössze 8,4 x 2,6 milliméteres, ami azt jelenti, hogy nem nagyobb egy mikro-USB-csatlakozódugónál. Mindemellett pedig azt is érdemes tudni róla, hogy nem kevesebb, mint 10.000 csatlakoztatási művelet végrehajtására tervezték a gyártók.

Önmagában már ezekkel a jellegzetességeivel óriási előnyre tesznek szert az USB C töltők, de ez még nem minden. A legnagyobb újítás az előzőekhez képest a nagyobb átviteli sebesség, ami azt jelenti, hogy az adatokat 5 Gbit/s, illetve a 10 Gbit/s gyorsasággal vihetjük át egyik készülékről a másikra.

Nem véletlen tehát, hogy az USB C –t úgy is nevezünk, hogy a „jövő bemenete”, és számos cég dolgozik azon, hogy felszerelje ezzel a készülékeit.

Melyek a legjobb iPhone tokok?

Ha iPhone telefon vásárlása mellett döntünk, akkor az alsó hangon is legalább 300.000 Forint kiadást jelent. Éppen ezért jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy melyek a legjobb iPhone tokok? Elvégre nem szeretnénk, ha egy végzetes mozdulat miatt a méregdrága készülékünk tönkre menne.

Az Apple nemcsak a telefonok, hanem az iPhone tokok alkotásában is verhetetlen, így garantáltan nem nyúlunk mellé, ha a cég kínálatából választunk. Sokak szerint a RealCase telefontokok is jó megoldást jelentenek. A magyarázat végtelenül egyszerű: ezek is kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Ugyanez igaz a Spigen, a Case Factory és a Pelacase tokokra is, amik szintén jó választások lehetnek, ha megbízható védelemmel szeretnénk ellátni a szeretett telefonunkat.