Ön is azon gondolkodik, hogy miként kellene megnövelnie vállalkozása forgalmát? A webáruház készítés garantáltan megdobja egy cég eladásait és a 21. századi vásárlók igényeihez mérten valósulhat meg a termékek és szolgáltatások értékesítése. A weboldal készítés soha nem volt ilyen egyszerű, mint 2023-ban.

A webshop készítés menete

Legyen szó akár weboldalak, akár webshopok készítéséről, mindent egy jó domain név kitalálása és lefoglalása indít el. Ezt követi a tárhely szolgáltatás megvásárlása, az SSL tanúsítvány feltelepítése, a weboldal CMS rendszerének meghatározása, a UI/UX design létrehozása és a felhasználóbarát kezelőfelület kialakítása.

Weboldalak készítése esetén az árkategória rengeteg opciót határoz meg, hiszen dönthetünk nyílt forráskódú vagy zárt forráskódú tartalomkezelő rendszerek használata mellett is. Ha nyílt forráskód alapján hozzuk létre a honlapot, akkor a WordPress a világon a legnépszerűbb CMS rendszer.

Ingyenesen használható, könnyen elsajátítható a kezelése, és több tízezer ingyenes bővítmény és sablon érhető el hozzá. Ami tovább növeli az előnyeit az az, hogy a WooCommerce plugin által néhány kattintás eredményeként átalakíthatjuk egyszerű weboldalunkat egy webáruházzá.

Számos eltérő fizetési rendszert köthetünk be, mindegyiknek van WordPress integrációja. Például: PayPal, OTP SimplePay, Stripe, Paylike, stb. Ezek mind könnyen megoldhatók egy profi weboldal készítő csapat számára, amilyen a Kiszervezett Marketing Kft. is.

Webáruház készítés más rendszerekkel

Ha webshop készítése a célunk, számos opciónk van. Egyrészt dönthetünk egyedi tervezésű webáruházak mellett, amelyek akár több százezer forintba is kerülhetnek, viszont minden szinten személyre szabhatók és egyedi designnal rendelkeznek. Ez lényegében nem más, mint a WooCommerce és az általa nyújtott lehetőségek.

Másrészt választhatjuk a webáruház bérlés lehetőségét is, ami azt jelenti, hogy egy már előre elkészített webshop alapot tudunk kibérelni havi pár ezer forintért, amit aztán egy meghatározott szintig egyénre tudunk szabni. Ilyenek például a Shopify, Shoprenter, UNAS tartalomkezelő rendszerek.

Ha Önt is érdekli a weboldal készítés vagy éppen egy új webshop létrehozásán gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot!