A karácsonyi készülődés lassan mindenhol elkezdődik. Elindulunk beszerezni mindenkinek az ajándékokat, hogy ne hagyjunk mindent az utolsó pillanatra. De kis kedvenceinkre is gondolunk vajon? Természetesen ők semmilyen ajándékot nem várnak el tőlünk, maximálisan megelégednek az idővel, amit velük töltünk és azzal az örömmel, amit egymásnak okozunk. Hiszen az ő boldogságuk a mi boldogságunk, és ez fordítva is így van. De a közös emlékek gyűjtése a gazdi feladata, melyre remek alkalom egy karácsonyi kutyafotózás.

Kinek ajánljuk a karácsonyi kutya-gazdi fotózást?

Egyre több gazdi dönt egy profi karácsonyi kutyafotózás mellett, hiszen így kiváló minőségű és kreatív, kifejezetten ünnepi hátterű képeknek lehet a birtokosa. Ezeket a szuper képeket pedig előhívathatja, beleteheti a családi albumba vagy éppen kirakhatja a nappali falára. Így adva még nagyobb hangsúlyt a kutyusával való kapcsolatának.

Neked is érdemes kipróbálnod ezt a szolgáltatást, ha:

  • családtagként tekintesz kis kedvencedre, és fontosnak tartod vele is megörökíteni a közös pillanatokat;
  • rengeteg képed van a kutyusodról, de közös fotótok alig akad, amin te is szerepelsz;
  • egyedül nem vágnál bele egy profi fotózásba, de vele együtt szívesen kipróbálnád;
  • profi trükköket tanítottál a kutyusodnak, amelyeket közös képeken is megmutatnátok;
  • a Karácsony a kedvenc ünnepeid közé tartozik, imádod a hangulatát és a pozitív érzéseket, amelyeket felidéz benned;
  • úgy gondolod, hogy a te kedvenced a legszebb és a legcukibb a világon és szeretnéd profi minőségű felvételeken is megörökíteni!

Hogyan készüljetek a fotózásra?

Nem kell semmilyen extra előkészületet tennünk, csupán arra érdemes figyelnünk, hogy akkor vállaljuk be a fotózást, amikor a kutyusunk teljesen egészséges és alapvetően jó a közérzete.  Egyrészt ilyenkor képes ő is a legjobb formáját hozni, másrészt nekünk sem kell aggódnunk, hogy hogyan érzi magát a fotózás alatt, így jobban el tudjuk engedni mi is magunkat.

Érdemes elvinnünk a karácsonyi kutyafotózásra kis kedvencünk kedvelt játékait, amelyek segítenek hamarabb feloldódniuk az új környezetben. Emellett persze jó, ha van nálunk némi jutalomfalat is, amivel könnyebben motiválhatjuk kutyusunkat vagy kutyusainkat. Természetesen lehetőség van több kedvencünk fotózására is, hiszen nem is tudnánk választani közülük. De ugyanígy több gazdi is részt vehet az eseményen.

Amiben biztosak lehetünk, hogy az erre a célra kialakított stúdió 100%-ig kutyabarát. Nyugodtan szabadon engedhetjük kedvenceinket, biztonságos környezetben lehetnek, amelyben jól érzik magukat. Így már csak rajtunk múlik, hogy mennyire vagyunk képesek mi is feloldódni és élvezni az együtt töltött időt és a közös pózolást.

Ajándékba is adható

Ha eddig nem volt ötleted, hogy mit ajándékozz kutyás családtagjaidnak, barátaidnak, akkor egy karácsonyi kutyafotózás remek választás lehet. Hiszen a kis kedvencekről és gazdijukról is kiváló minőségi képek készülnek kreatívan és stílusosan berendezett háttérrel, amelyre otthon nem feltétlenül van lehetőség. Valamint a kutyus számára is egy új élmény, új környezet, új szagokkal.

Ünnepeljétek közös fotókkal a Karácsonyt, amelyek mindig örömöt csalnak majd a család arcára. De jelentkezzetek be időben, ha szeretnétek részt venni egy kutya-gazdi fotózáson, nehogy lemaradjatok a szabad helyekről! A kutyákon kívül, más kis kedvencekkel is részt lehet venni a fotózáson, a cuki cicákról is remek képek készülhetnek, még ha ők kicsit szégyenlősebbek is.