A Tiplino.hu weboldal lassan, de biztosan az egyik legjobb spórolást segítő weboldal lesz. Miért? Nagyon egyszerű erre a válasz. Azért, mivel nem csak, hogy személyre szabottan találhat kuponokat több, mint 400 webáruháznál, de spórol és még pénzt is visszaszerezhet vásárlásaiból. A XXI. század egyik legjobb találmánya, ugyanis az online rendelések világát éljük és még ha spórolni is tudunk, még jobb.

A Tiplino kínálatában már több száz webáruház található, így a választék igazán széles. Számos kategóriában talál áruházakat, legyen az divat, szépségápolás, sport vagy éppen szolgáltatások. Nem hiányozhatnak a legnépszerűbb hazai és külföldi webáruházak sem. Viszont ez még nem minden! Számos kupont használhatnak fel, amelyeket megtalálnak az áruházak profiljában. A spórolás mellett szólva, folyamatosan bővülő spórolási tippeket adnak a vásárlóknak és az oldal látogatóinak, hogy bizonyos jeles napokra és eseményekre milyen terméket vásároljanak és ezt hogy tehetik meg a legolcsóbban. Ilyen például a nagyon olcsó és nagyszerű árakkal rendelkező Banggood webáruház is. Ismeri az egyik legnagyobb kínai webáruházat? Nem? Nem baj. Bemutatjuk Önnek. A Banggood egyre jobban terjed a hihető minőségű, de hihetetlenül alacsony árairól. Az elektromos eszközöktől kezdve a játékokon át egészen a ruházati termékekig mindent megtalál és hihetetlenül olcsón. A Tiplino.hu-n megtalálja a Banggood webáruház profilját, ahol még részletesebben olvashat az online piacról és még nagyszerű tippeket is talál a Banggood regisztrációjához és a további spóroláshoz. A Banggood couponokat se felejtse el felhasználni, mivel kiváló végeredményt kap, így a végösszeg, amelyet fizetne majd sokkal kedvezőbb ár lesz.

Mindazonáltal ne hagyjuk ki az egyik legkedvezőbb árú hazai webáruházat sem, a Miniwebshopot. Ha éppen felújít vagy berendezi konyháját, megéri körülnézni a Miniwebshop webáruházában. A kínálatban megtalál mindent ami szaniter és lakberendezés és mindezek akár 10 év garanciával. A fő kínálatot a gránit mosogatótálcák és gránit mosogatók alkotják és milyen jól tud mutatni egy szép egyedi Miniwebshop gránit mosogató a konyhájában.

Szolgáltatások kedvező áron

A klasszikus webáruházak mellett számos szolgáltatáshoz is kedvezményesen juthat hozzá a Tiplino segítségével. Megannyi utazási irodával, illetve busz- vagy légitársasággal működik együtt a portál, hogy igazán kedvezményes áron szervezhesse meg a nyaralását vagy üzleti útját.

Egyszerű pénzvisszaszerzés a cashbackkel

Most, hogy bemutattuk a Tiplino webáruházait, már csak annyi maradt hátra: hogyan lehetséges ez? A Tiplino csodáját a cashback adja, ami szó szerint pénzvisszaszerzést jelent. Nincs más dolga, mit regisztrálni a Tiplino oldalán, és élvezni a rengeteg előnyt, amit nyújt. Keresse ki a kedvenc webáruházát, majd kattintson a Vásárlás gombra, amely átirányítja az adott webshopba. Ennyi az egész, most már vásároljon úgy, ahogy megszokta. A Tiplino az átirányításnak köszönhetően felismeri, hogy a portálon keresztül vásárolt, és 48 órán belül jóváírja a jutalmát a Tiplino-fiókjára. Nem is csoda, hogy egyre több pénzt költünk az internetes vásárlások során. A Tiplino.hu cashbackportál segítségével azonban jelentős összegeket spórolhat meg egy-egy vásárlása során.

Ne is várjon tovább, vásárlásra fel!