Napjainkban nem túl gyakran találkozhatsz ezzel a kifejezéssel: fénycsöves lámpatest. Pedig ez a világítóeszköz a te otthonodban is megváltoztathatja a hétköznapokat. Ezek az elsősorban ipari területeken alkalmazott termékek bizony feltűnést tudnak kelteni.

A fénycsöves lámpatesttel te is könnyen optimális fényviszonyokat tudsz teremteni

A LEDLámpaház.hu-nál beszerezhető termékek segítségével – így a fénycsöves lámpatesttel is – nemcsak egy gyártócsarnokban vagy egy üzletben, irodában hozhatsz létre ideális fényeket. Ettől sokkal univerzálisabbak, sokoldalú felhasználhatóság és gazdaságos működés jellemzi őket, emiatt akár az otthonodban is ott van a jól megérdemelt helye. Innovatív LED világítási eszköz, amire növekvő mértékben van szükség a magánszférában is.

A LED technológia számtalan előnye annyira ismertté vált, hogy mindenki ezeket az energiatakarékos megoldásokat keresi. Nos, ez a fentebb említett eszköz sem okoz majd csalódást, ennélfogva bátran elfelejtheted a klasszikus izzókat.

Milyen előnyei vannak a fénycsöves lámpatestnek?

A fénycsöves lámpatest egy nagyon sokoldalú, masszív, strapabíró és kifejezetten hatékony eszköz, ami már számtalan helyen bizonyította az alkalmasságát. Minél hamarabb rászánod magad a megvásárlására, annál hamarabb kiaknázhatók az előnyei. 

Ezek a következők:

  • Mivel nagyon letisztult és egyszerű a kialakítása, így bármilyen környezetbe könnyen beilleszthető.
  • Egyszerre akár több darabot is megvehetsz belőle, mert egymással sorolhatók, így egészen nagy terek is bevilágíthatók a felhasználásával.
  • Felszerelhető beltérre és kültérre egyaránt, mert IP67-es védettséggel rendelkezik (vagyis pára- és pormentes).
  • Magas teljesítményének köszönhetően könnyen bevilágítja az adott területet.
  • A hagyományos megoldásokhoz viszonyítva képes akár 80% energiát is megtakarítani. 
  • Bárhol alkalmazható, mert nincs akkora hőtermelése, hogy a melege károsító hatású lenne.
  • A többi LED termékhez hasonló módon, a fénycsöves lámpatest is nagyon hosszú élettartammal rendelkezik, ideális körülmények között akár 70-100 ezer üzemórát is kibír.
  • Megbízhatóan működik.
  • Gyorsan megtérül az anyagi befektetés, amit a beszerzésére áldoztál. 
  • Egyes típusoknál még a fényerőt is lehet szabályozni.

Folyamatosan fejlődik a fénycsöves lámpatest gyártása is

A fénycsövek és az azokat tartalmazó lámpatestek az elmúlt években folyamatos fejlődésen mentek keresztül. Egyre több lámpatest-konstrukció jelenik meg, így a fénycső nagyon széles elektromos feszültségértékek között működtethető. A termék mellett szól az is, hogy alacsony fogyasztás mellett magas fényáramot biztosít.

A fénycső leggyakoribb három típusa: a T12, a T8 és T5, ahol a számok a fénycső végein lévő tüskecsatlakozók távolságára utalnak. A fénycsöves lámpatest elérhető mind a 3 színhőmérsékletben – ami a 2700K meleg fehér, a 4000K természetes fehér és a 6500K hideg fehér – vibrálásmentes homogén fényt garantál.

Válaszd te is ezt a fajta világítási lehetőséget! Megéri!