A mai cikkünkben megpróbálunk segíteni neked abban, hogy az otthonod legkisebb részében, a fürdőszobában is maximálisan ki tudd használni a rendelkezésre álló helyet. 

Ennek köszönhetően pedig örökre száműzheted az “ezt már végképp nem tudom hova tenni” érzést a fürdőszobából, amely helyiség manapság már nem csupán a tisztálkodást szolgálja, hanem egyre inkább az otthoni pihenés és a feltöltődés színterévé válik.

Emeld magasabb szintre a tárolást!

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos a tárolóhelyek átgondoltan történő kialakítása a fürdőszobában, amelynek megteremtéséhez a bűvös szó nem más, mint a rendszerezés. Abban az esetben ugyanis, ha tudatosan nagyobb hangsúlyt fektetsz a fürdőszobabútorok elrendezési lehetőségeire, akkor a rendelkezésre álló tér is sokkal hatékonyabban hasznosítható lesz majd.

Az apróságok elhelyezése 

Szerezz be néhány kozmetikai tárolót a Lakberbazár kínálatából, amelyek segítenek majd abban, hogy a sminkszereid és a hajformázó eszközeid mindig tökéletes rendben helyezkedjenek el!

Sőt, bizonyos változatokban lehetőséged van akár kategorizálni is a dolgaidat, ami kifejezetten előnyös, hogy ha mondjuk többféle árnyalatú pirosítóval, rúzzsal vagy szemceruzával rendelkezel.

Az így megteremtett átláthatóság pedig segít megakadályozni a szükségtelen sminktermékek és eszközök vásárlását, amelyek ugyan nem feltétlenül jelentenek nagy kiadást, de hosszú távon összeadódva már komolyan megterhelhetik a pénztárcádat.

Fiókos mosdószekrény használata

Ha szereted, hogy az apróságaid szortírozva vannak, akkor a fiókos mosdószekrényt neked találták ki. Ez ugyan szintén igényel némi helyet a fürdőszobában, de rengetegféle olyan további kiegészítő helyezhető el benne, amelyek segítségével könnyedén megoldható az átlátható tárolás. 

Ilyenek lehetnek például a fentebb említett webáruház 5 rekeszes vagy 8 részes műanyag rendszerezői, amelyek többféle méretben is kaphatók, így lehetőséged van mindennek ideális helyet teremteni.

Az ajtóban rejlő lehetőségek kiaknázása

Ha a fürdőszoba ajtajának tetejére szerelsz néhány kampót, akkor okosan hasznosíthatod a kihasználatlan helyet arra, hogy felakaszd a törölközőket, a fürdőköpenyeket és az egyéb fürdőszobai textileket. 

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, a különálló horgokat egymástól távolabb helyezd el, hogy a törölközők gyorsabban száradjanak!

A fentebb említett dolgokból is látható, hogy a fürdőszobai rendszerezés nem ördögtől való dolog. Ha ezen praktikák valamelyikét választod, az nagyban megkönnyíti majd a dolgod, amikor a reggeli készülődés közepette sietve keresel valamit. 

Sőt, még a szépségápolási rutinod is sokkal gördülékenyebben fog majd menni, ha mindennek megvan a maga helye.