Amikor kirándulni megyünk, szabadtéri programot tervezünk, akkor nagyon fontos olyan lábbelit választani, ami nemcsak kényelmes, hanem tartós, emellett alkalmazkodik mindenféle terephez. Egy jól kiválasztott darab lehetőséget ad arra, hogy csak a kirándulásra figyeljünk, ne azon aggódjunk, mikor fájdul meg a lábunk. A kültéri sportolás, séta, egyéb aktív programok sokszor veszélybe kerülnek, amikor elfáradunk, hiszen a talpunk és a bokánk sem bírja túl sokáig.

Ebben az írásunkban azonban olyan darabokat mutatunk be, amelyek remek választások kültéri programokhoz.

Könnyed sportcipők

A Borgo.hu Skechers márkás darabjainál nincs is jobb választás, ha sportolnánk, sétálnánk, kirándulnánk, bejárnánk a környéket. Amennyiben szívesen töltjük a szabadidőnket odakint az erdőben, a természetben, esetleg a városban, akkor a legjobb egy könnyed sportcipő, mint amilyenek a Skechers gyártmányai. Ezek olyan rugalmas talpkialakítást kaptak, ami támogatja a láb természetes mozgását, emellett tartja a bokát.

Emellé tartozik egy légáteresztő felsőrész, ami lehetővé teszi, hogy akár melegebb időben is kirándulni mehessünk. A maximális komfort tehát adott, a Skechers márka kimagasló kényelméről, valamint évtizedes tapasztalatáról híres. Az innovatív fejlesztéseikkel olyan sportcipőket alkotnak meg, amik terepen is megállják a helyüket.

Férfi sneakerek

A nedvesebb, hidegebb évszakban jó, ha van otthon egy olyan bakancs, zárt cipő, ami nem ázik be, ami egész nap melegen tartja a lábat. Ilyen a vízlepergető Relmet Daggett szürke bakancs, ami nemcsak kényelmes, de masszív, így túrázásra is alkalmas lehet. A talprész a stratégiailag fontos részein jó tapadást biztosít a láb számára. A memóriahabos talpbetét pedig tökéletesen passzol a láb formájához, emellett azokon a pontokon támasztja meg a talpat járás közben, amiknek erre nagy szüksége van.

Amennyiben viszont ennél divatosabb, stílusosabb sneakerre lenne szükség, akkor ott a Garza Fontaine barna férfi cipő, amely a 2023-as kollekció egyik népszerű darabja. A talpbetétnek, illetve a kiválóan lélegző felsőrésznek hála maximális komfortérzetet biztosít aktív mozgás közben is. A Skechers Air-Cooled Memory Foam párnázott talpbetét miatt nyugodtan felvehetjük minden nap a munkába vagy a városba.

Sportcipők lábszakértők által tervezve

Jó megoldást jelenthet az Arch Fit széria, amit talán már senkinek sem kell részletesen bemutatni. A TV reklámokból is jól ismert modellek különlegessége a talpboltozatot alátámasztó talpbetét, illetve az innovatív fejlesztés. A szabadidőcipők megalkotása során a Skechers-nek 20 év szakmai tapasztalattal rendelkező szakorvosok segítettek, hogy minden tökéletes legyen.

Ezek a lábbelik nemcsak kényelmesek és divatosak, hanem megbízhatóak és egészségesek is. A formatervezés során nagy hangsúlyt fektettek a megfelelő párnázottságra, illetve az ívelt kialakításra. A sneakerek sportoláshoz és kiránduláshoz egyaránt remek választást jelentenek.