Szerencsére ma már igen nagy a választék mobilokból, vannak alsó és felső kategóriás készülékek is szép számmal, ám a legtöbben a középkategória kínálatából választanak maguknak. Itt is széles a termékpaletta.

Az igazán népszerű gyártók jelen vannak mindhárom szegmensben: például a Xiaomi okostelefon esetében ezt tapasztaljuk. Aki kedveli e gyártó modelljeit, bátran nézzen szét a CoolMobile.hu oldalán, mert itt hatalmas a választék!

Mi alapján találjuk meg az ideális készüléket?

Bizony sokaknak nem könnyű a kínálatból választani. Általában két eshetőség jön számításba: vannak, akik egyáltalán nem konyítanak az okostelefonokhoz, mások minden műszaki adatot ismernek és értelmeznek.

Az előbbieknek szóló jó tanácsunk: kérjenek segítséget az ügyfélszolgálattól! Sajnos manapság mindenki elfoglalt, sok a munka, ezért a többségünk valószínűleg nem ér rá szakmai cikkeket olvasni, belemerülni a témába. De nem is kell! Ha olyan megbízható webáruházból rendelünk, mint a CoolMobile.hu, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a számunkra legmegfelelőbb telefont találjuk majd meg a szakértő tanácsadásnak köszönhetően.

Azok pedig, akik pontosan tudják, mit keresnek, a szűrők segítségével percek alatt kilistázhatják a befutókat. Innen már csak egy kattintás, és a kosárba kerülhet az eszköz.

Miért a Xiaomi?

A Xiaomi okostelefonok népszerűsége vitathatatlan. Elsősorban a könnyen kezelhető, átlátható felhasználói felület (a saját MIUI) miatt érdemes rájuk szavazni. Éppen ezért ezek a készülékek a kisebb gyerekeknek és az idősebb korosztálynak is ajánlhatók.

A másik, ami miatt annyian kedvelik a Xiaomi gyártót, az az, amit már fentebb is írtunk: mindhárom kategóriában jelen vannak. Például ha a gyermekünknek keresünk első mobilt, akkor elég lehet egy belépőszintű készülék. Idővel, ahogy a gyerkőc felcseperedik, egyre több igénye támad a telefon kapcsán, így válthat egy középkategóriás modellre. Felnővén pedig, menő üzletemberként akár a felső szegmensből is választhat magának készüléket – már ha márkahű.

Márpedig a Xiaomit ismerve valószínűleg az lesz: ez az a gyártó, amelyik nemcsak az okostelefonjaival hódít, hanem számos más eszköze is segíti a hétköznapokat. A mobilokhoz például budsot, okosórát, autós kiegészítőt, stb. is kínálnak – márpedig az emberek szeretnek azonos márkájú termékeket vásárolni a kompatibilitás érdekében.

Melyek a legnépszerűbb Xiaomi okostelefonok?

A Xiaomi okostelefonok világában kiismerni magunkat nem túl egyszerű – ez valóban csak a profiknak megy. Éppen ezért jól tesszük, ha segítséget kérünk a választáskor.

Valószínűleg a Redmi szériáról mindenki hallott már, és tényleg ez az a sorozat, amelyből a legtöbben választanak maguknak készüléket. Az egyik legújabb modell a Xiaomi Redmi Note 13 5G, amely idén januárban került a boltok polcaira. Remek ár-érték aránya, tetszetős kinézete miatt is javasolható, valódi kedvence lehet az átlagfelhasználóknak!