Megszületett benned az elhatározás, hogy rendelsz egy saját fotóból készült vászonképet a falra, de nem igazán tudsz választani a megannyi szép családi kép közül? 

Tudunk egy jó megoldást!

Használd mindegyiket, és készítess egy montázs stílusú vászonképet a vaszonkep.hu csapatával! Neked csupán annyi lesz a teendőd, hogy kiválasztod a szimpatikus montázs stílust, feltöltöd a képeket, beállítod a méretet, és megadod az adataidat, illetve azt, hogy hogyan szeretnél fizetni. 

Ezt követően a webáruház munkatársai küldenek majd neked egy nézőképet, ahol láthatod, hogyan fog festeni az összeállított montázs a vásznon, amit jóvá kell hagynod, mielőtt megkezdődik a gyáráts. 

Lássuk, milyen montázs típusok közül tudsz válogatni!

A montázsokat illetően két fő típus különböztethető meg: az egyik a rendezett, a másik pedig a rendezetlen. Az előbbi annyit jelent, hogy a képek egymáshoz képest nincsenek elforgatva, és a méretük is hasonló, míg az utóbbi attól különleges, hogy a képek látszólag hanyagul, össze-vissza vannak elforgatva, és még árnyékot is vethetnek egymásra. 

Láthatod tehát, hogy semmi akadálya nincs annak, ha egy vászonra több képet szeretnél feltenni. Ráadásul még az említett montázs típusokon belül is lehetőségek széles tárháza kínálkozik. 

A rendezett típusból van már egy olyan változat, amelynek a közepén egy kiemelt kép van elhelyezve, a körülötte lévő képek pedig ehhez akár tematikusan is kapcsolódhatnak. Míg a rendezetlen montázs elérhető például szív formátumban vagy polaroid kerettel. 

A te feladatod csupán annyi, hogy kiválogass néhány olyan képet, amelyeket szívesen látnál, és ha elkészült, akkor már csak gyönyörködnöd kell benne. Nagyszerű igaz?

Hová kerüljön a montázs?

Erre a kérdésre csakis te tudhatod a választ. Elhelyezheted a nappaliban, a folyosón, de akár a hálószobában is. Egyedül arra kell odafigyelned, hogy a montázs ne egy túlzsúfolt környezetbe kerüljön. Mivel már amúgy is sok képet tartalmaz, így az esztétika szempontjából ez elég zavaró tud lenni. 

Erre figyelj a rendelésnél, hogyha ajándékba adod a montázst!

Ha netalántán ajándékba szánod a montázst, akkor érdemes lehet kipuhatolni, hogy az ünnepelt mekkora falfelülettel is rendelkezik. Ezáltal ugyanis sokkal könnyebb lesz majd a méretválasztás, és nem áll fenn az a probléma, hogy az általad adott vászonkép csak a sarokban árválkodik majd, mert sehová sem fér ki az illető lakásában.

Továbbá nem árt szem előtt tartanod azt is, hogy hogy homályos, életlen vagy kis felbontású képekből szinte lehetetlen, vagy csak nehézségek árán lehet jó vászonképet nyomtatni. Ezért is kell törekedned arra, hogy minél több pixelből álló, éles képeket válassz.

Reméljük, hogy a fentebb leírtak elolvasása után te is felkeresed majd a vaszonkep.hu oldalát, hogy rendelj magadnak vagy egy szerettednek egy csodaszép vászonkép montázst.

Kép forrása: vaszonkep.hu