Veled is volt már, hogy hiába takarítottál órákig, mégsem érezted lakásod igazán tisztának?

Ennek oka, hogy a látható por és szennyeződések csupán a jéghegy csúcsa. Vegyük például a matracokat! Ha nincsenek is rajta foltok, és ránézésre tisztának látszik, jó ha tudod, hogy alvás közben magába szívja az izzadtságot, és az elszáradt bőrdarabok is összegyűlnek benne, ami ráadásul ideális az atkák számára, akiket szabad szemmel szintén nem láthatsz.

A rossz hír, hogy a különböző szövetek és kárpitok mélyén lapuló szennyeződésektől nagyon nehéz, sőt, szinte lehetetlen megszabadulni egy hagyományos porszívó segítségével, de a kézi súrolás sem vezet többre. A jó hír viszont, hogy egy nagy teljesítményű, professzionális szintet képviselő takarítógép könnyen elbánik nem csak a kosszal, de még az atkákkal is. Az eszköz vásárlásánál a legtöbbször sokkal jobban megéri a kölcsönzés; ezt most olcsón és egyszerűen megteheted, hiszen a kárpittisztító gép bérlés Budapest teljes területén elérhető a Richárd Gépkölcsönző jóvoltából.

Csupán annyit kell tenned, hogy felhívsz minket, megadod a címet és a kívánt időpontot, és munkatársaink a gépet a megbeszélt időpontban kiszállítják, majd érte is mennek, így neked egyetlen lépést sem kell tenned. Szolgáltatásunk rugalmas, nincs letéti díj, és a takarítógép kölcsönzés Budapest összes kerületében elérhető alacsony kiszállítási díjjal.

Munkatársaink bemutatják a gép használatát, és akár be is üzemelik azt, azonban az eszköz kezelése könnyű, és nem igényel semmilyen tapasztalatot. Működési elvének köszönhetően nem csupán mélyen és alaposan tisztít, de a makacs, beszáradt foltokat is eltávolítja, sőt, fertőtlenít is, tehát használata kifejezetten ajánlott olyan lakásokban, ahol szőrös házikedvencek vagy kisgyerekek élnek.

A gépre természetesen garanciát vállalunk; amennyiben véletlenül meghibásodna használat közben, hívj minket mielőbb, és munkatársaink azonnal kicserélik azt egy másik, kifogástalanul működő eszközre. Fontos még megjegyezni, hogy amikor telefonon rendeled meg szolgáltatásunk, azt minden esetben a hívószám kijelzéssel tedd.