Mindannyiunk fejében ott él egy kép álmaink otthonáról. Ez pedig egy olyan helyet jelöl, amely több egyszerű lakhatásra szánt alkalmatosságtól – az önkifejezésünk kifinomult formája, ami esztétikumával megnyugvást hoz számunkra egy fárasztó nap után. Ennek a megvalósítása viszont lehetetlen, ha csak és kizárólag tömeggyártott berendezések vásárlása útján próbáljuk ezt elérni. Természetesen ez igaz álomotthonunk beltéri ajtóit illetően is.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk

Mi a Szalafa Kft-nél nem ismerünk lehetetlent. Több évtizedes tapasztalatunkkal ügyfeleink egyedi igényeire szabva nap mint nap segédkezet nyújtunk abban, hogy minden kliensünk elérhesse álmai otthonát. Ennek pedig oszlopos részét képzik a beltéri ajtók, amelyek valóban visszaadják annak megálmodott hangulatát. Ezek jól látható részét képzik otthonunk enteriőrjének, ami által eléggé le is ronthatják a hőn áhított dizájnt nem megfelelő választás esetén. Nem véletlen nagy az igény az egyedi ajtó gyártás iránt. A piacon fellelhető előregyártott darabok java része ugyanis nem csupán bizonyos fokú diszharmóniában áll majd álmaink otthonával, de egyenesen tönkreteheti annak összképét. Sokan ilyenkor kompromisszumok felé hajlanak, ami teljességgel felesleges – hiszen sokszor olcsóbban és egyszerűbben legyártható az általunk elképzelt ajtótípus, mint azon sorozatgyártott darabok beszerzése, amik legfeljebb nagyjából illenek elképzeléseikhez. A mi segítségünkkel nincs olyan ötlet, ami megvalósíthatatlannak bizonyulna. Legyen szó klasszikus beltéri ajtókról, minimalista stílusról vagy épp futurisztikusabb üveg tolóajtókról: mi garantáltan segítünk abban, hogy minden pontosan olyan legyen, ahogyan azt Ön elképzelte. Miért érné be hát kevesebbel?

Esztétikum és funkcionalitás

Az általunk gyártott egyedi készítésű ajtók nem csupán szépek, de rendkívül praktikusak is. A fa ajtók egyik nagy hátránya, hogy a páratartalom váltakozása miatt könnyen megszívják magukat nedvességgel vagy épp kiszáradnak. Emiatt pedig álmaink otthona nem biztos, hogy túl sokáig idilli marad. Egy nehezen csukódó beltéri ajtó, amely szorul és nem csukódik megfelelően, hamar elterelheti figyelmünk az esztétikai élményről. A mi különleges tervezésű furnérozott beltéri ajtóink számára azonban ismeretlen ez a probléma. Nem szükséges tehát kizárólag tömör fa ajtókban gondolkodnunk, amelyeknél gyakori hibát jelent az előbb is említett deformitás. Könnyedén megvalósíthatjuk az Ön által megálmodott beltéri ajtók gyártását ezen hibát kiküszöbölve, az elképzelt fa felületet furnérozással kombinálva. Így mind az esztétikai élmény, mind pedig a praktikusság maximális fokát garantáljuk álmai otthonához. Minden ezzel a technológiával készült belső ajtónk ugyanazt a hatást kelti, mint a hagyományos tömör fa darabok. Természetesen a modernebb üvegajtók gyártása terén is jelentős tapasztalatokkal felvértezve állunk elébe bármilyen kihívásnak – ahogyan az MDF faanyag felhasználását illetően is. Tegyen próbára bennünket, és garantáltan nem fog csalódni!