Legyen szó karácsonyi fotózásról, páros képek elkészítéséről, portré fotózásról, egy biztos, a helyszín, pontosabban a háttér rengeteget dob a képeken. Ha egy igazán hangulatos, professzionális fotózáson szeretnél részt venni, Debrecen egyik legnagyobb fotóstúdiójában, akkor itt az ideje megismerni a 120 négyzetméteres DomiArt fotóstúdiót!

Nagy alapterület, professzionális felszereltséggel

A DomiArt fotóstúdió két részre osztható, mindkettő körülbelül hatvan négyzetméteres. Ha a fotózás Debrecen városában történik, akkor mindenképp ideális helyszín a DomiArt fotóstúdió.

Az egyik részben található a műterem, ahol leginkább papírháttér előtt készülnek a képek. Itt található még egy öltöző, valamint egy előkészítő helyiség is.

A másik részben található a berendezett stúdió, ahol négyféle épített háttér található, mindegyik eltérő stílusban.

  • Egy téglafal
  • Egy barokk stílusú nappali világos bútorokkal
  • Egy fa háttér a hozzá passzoló zöld fotelekkel és arany enteriőr elemekkel
  • Egy vintage sarok függő székekkel

Mind a négy épített háttér kitűnő megoldásként szolgál az egyedi képek megvalósításához. A DomiArt kitűnő helyszínként szolgál, ha a fotózás Debrecen városában valósul meg.

Mennyit számít a háttér, a fotóstúdió felszereltsége?

Gyermekkorban szinte mindenkiről készülnek osztályfotók. Nem csak a teljes osztállyal, hanem a gyerekekről egyenként is. Jellemzően egy nyomott vászon mintájú háttérrel. Ezek a képek tökéletesek, hogy a szülő nézegesse őket, nosztalgiázzon évek múltán is. Viszont egy profi fotózás esetében már édes-kevés.

Egy igényes stúdióban, mint a DomiArt fotóstúdió, a dekoráció nem olcsó hatású. Például, ha egy karácsonyi fotózást veszünk alapul, a stúdióban valódi karácsonyfa található feldíszítve, izzósorral, illetve ünnepi dekorációval. Így a modell sokkal könnyebben el tud lazulni, átéli az ünnepi hangulatot, ami a képeken is jól látszik! A minőségi háttérnek köszönhetően igazán színvonalas fotók készülhetnek! Ha a fotózás Debrecen egyik legnagyobb fotóstúdiójában valósul meg, akkor nem kell aggódni a háttér miatt!

A fotós és a modell, akik megtöltik a helyet élettel

Természetesen a professzionális berendezés rengeteget képes dobni egy egyszerű fotón is, de ami igazán lényeges, az a fotós és a modell személye. Különösen a fotós empátiáján és szaktudásán múlik, hogy mit látunk viszont a képeken.

Tóth László, debreceni fotós, egyben a DomiArt Photo Stúdió alapítója az emberek fotósának vallja magát. Minden embert szépnek, érdekesnek tart és célja, hogy ezt prezentálja a modellnek és akár a világnak. A fotózás során a diszkréció és bizalom a legfontosabb értékek közt szerepel. A minőségi, professzionális fotózás Debrecen egyik legnagyobb fotóstúdiójában bárki számára elérhető, aki minőségi képeket szeretne!

Ha fotózás Debrecen belvárosában, akkor mindenképp DomiArt Photo Stúdió!