A szaniter konténerek bérlése egyre népszerűbbé válik mind építkezésekre, mind fesztiválokra és egyéb eseményekre. Az építkezési területek esetében nemcsak az a fontos, hogy a felhalmozódott bontási hulladékokat kezeljük és elszállítsuk a munkásaink biztonsága érdekében, hanem az is, hogy megteremtsünk egy megfelelő higiéniai helyzetet számukra. Erre kínálnak kiváló megoldást a szaniter konténerek. Olvass tovább és tudj meg többet róluk, valamint a bérlésükről és ismerj meg egy lehetséges rendelési felületet!

Szaniter konténerek bérlésének előnyei

Ezek a speciális célra tervezett konténerek számos előnnyel járnak, hiszen lehetővé teszik az emberek számára a kényelmes és biztonságos használatot. Emellett a szaniter konténerek rendkívül praktikusak és sokoldalúak a mozgathatóságuknak köszönhetően. Csak egyenes talajra, víz, áram és csatorna csatlakozásra van szükség és telepíthetőek is. (A csatorna csatlakozás gyakran kiváltható szennyvíztartállyal is!) Ráadásul a Merkon Kft.-nél a konténerek szállítása saját emelőrudas autóval történik, ami rugalmasságot biztosít a terepre fuvarozás körülményeiben. Lényeges azonban, hogy a területre bejutás feltételeit meg kell teremteni és az időjárás viszontagságait is figyelembe kell venni a biztonságos telepítés érdekében.

Egy jól felszerelt szaniter konténer sokféle helyzetben hasznos lehet, az alapvető igények kielégítésén túl hozzájárul az alkalmazottjaink munkamoráljának megőrzéséhez és a jó közérzet fenntartásához.

A zökkenőmentes építkezési folyamatok érdekében és a megfelelő higiéniai helyzet megteremtésében a szaniter konténerek alkalmazása egy gazdaságos alternatíva. Ezt annak köszönheti, hogy a hagyományos WC-k és mosdók telepítésével járó költségek, munka és anyagfelhasználás elkerülhetővé válnak. Ráadásul a bérlésük során igénybe lehet venni a konténerek karbantartási és tisztítási szolgáltatását, melynek időpontjait a bérlési időszak hosszának megfelelően lehet meghatározni.

Merkon Kft.-nál bérelhető szaniter konténerek

A szaniter konténerek kétféle típusban érhetők el, amelyek között van egy 14 ajtós koedukált változat és egy 20 mosdóval rendelkező konténer. A koedukált típus esetében a 14 ajtó egy-egy különálló WC fülkét rejt. A 20 mosdós külön női és férfi bejáratokkal rendelkezik, a női részen három WC-kabin és kézmosó helyezkedik el, míg a férfi részen két WC-fülke, három piszoár és kézmosó található.

Összességében a szaniter konténerek ideális megoldást jelentenek az építkezéseken és más ideiglenes helyszíneken a higiéniai igények kielégítésére. Kényelmesek, könnyen telepíthetőek és költséghatékonyak. Ha Neked is szükséged van egy ilyen típusú szolgáltatásra, érdemes számításba venni a mobilwc.hu weboldalt, mely a Merkon Kft. rendelési felülete.

Dönts a szaniter konténerek bérlése mellett és teremtsd meg a megfelelő higiéniai környezetet a munkásaid kényelme és biztonsága érdekében!