A főváros legkorszerűbb és legújabb gyermek színitanodája, az Oberon Akadémia hétvégi kurzusaival hatalmas lehetőséget nyújt a fejlődésre gyermekek számára. Ha a gyermek előszeretettel szerepel és a családban már szállóigévé vált, hogy ebből a gyerekből színész lesz, akkor érdemes jelentkezni az Oberon Akadémiára!

Komplex képzés a fejlődés érdekében

Az Oberon Akadémia nem csupán a színészetre tanítja a gyermeket, hanem ennél jóval többet ad. A gyerekek komplex képzést kapnak, mely nem csak Budapesten, hanem Magyarországon is egyedülálló. Olyan tárgyakat tanulnak a gyerekek az Oberon Akadémián, mint a tánc és beszédtechnika, a színészmesterség, kreatív zene, valamint a logopédia. Utóbbi különösen fontos, ugyanis az előadóművészet egyik legfontosabb része az érthető, tiszta, jól artikulált beszéd. Éppen ezért a gyerekeket szakképzett logopédusok segítik.

A megszerzett tudás és a begyakorolt készségek a későbbiekben is hasznukra válnak az élet számos területén. Még abban az esetben is, ha a leendő színészpalánta végül úgy dönt, hogy mégsem a színészet felé fordul, hanem más hivatást talál magának. Emiatt az Oberon Akadémia nem csupán azoknak a fiataloknak a jelentkezését várja, akik színészi babérokra törnek, hanem az olyanokét is, akik nehezebben tudnak beilleszkedni és szeretnének magabiztosabbá válni. Az Oberon Akadémia online platformján az oberonakademia.net weboldalon találunk bővebb információkat.

Milyen területek fejleszthetők?

A gyerekek képességei három éven keresztül fejlődnek és használható tudásra tesznek szert. A képzés során a tánc, a zene és a beszéd egymásra épülnek. A képzési program a leghíresebb európai színművészeti egyetemek tematikája alapján készült. Minden elemét úgy vette át az Oberon Akadémia, hogy közben a gyermek lelkét, életkorát és egyéni verbális készségeit is figyelembe veszi.

A színitanoda gyerekeknek Budapest városában számos készséget fejleszt. A hároméves képzés végén a gyerekeknek lehetőségük nyílik egy nagyszínpadi produkcióval a közönség elé lépni, melynek során professzionális felnőtt színészekkel játszhatnak együtt!