Teljes körű kertépítés Budapest és környékén, valamint Pest megyében vállalható a számomra, mivel a gépi és az emberi erő mozgatása és szállásolása rendkívül nehézkessé és költségessé vált az elmúlt időszak nehézségei miatt.

Ezt mindenképpen szerettem volna leírni, mivel nagy örömömre ugyan, rengetegen keresnek meg az ország minden részéből kertépítés ügyében, ugyanakkor ennek a vállalása ma már sokak számára elgondolkodtató összeggé duzzadt. Ha a kertépítés kivitelezésével nem is, a kerttervezés elkészítésével viszont szívesen foglalkozom nem csak Budapest és az agglomerációjában, hanem országosan is. Ennek oka az, hogy kiváló kerttervező kollégákkal dolgozunk együtt Pécstől Debrecenig. Tehát a kerttervezés Budapest és agglomerációjában éppen annyira releváns, mint vidéken!

Tovább nehezíti a személyes országos kivitelezést az is, hogy én – ahogyan más kertépítők is – erősen ragaszkodom a jól bevált beszállítóimhoz. A kertépítés anyagainak, a kert- és öntözéstechnikai alkatrészek minősége mindenki számára érthető, hogy erősen meg fogja határozni az elkészült kert összképét. Természetesen, az automata öntözőrendszer alkatrészeit, a gyepszegélyt vagy a vakondhálót nem nehéz leszállítani, de a darált tőzeges és marhatrágyával kevert termőtalajt vagy a gyepszőnyeget viszont már igen. Ezek beszerzéséhez nekem Budapest és a környékén vannak a legjobb beszállítóim.

Ajánlom kollégáim

Jó hír, hogy tartom a barátságot és a kapcsolatot néhány vidéki kertépítővel, akik munkáit és a munkavégzési moráljukat jól ismerem, ezért szívesen ajánlom őket! Minden évben több tíz kertépítési munkát igénylő ügyfelet kötök velük össze, amikor vidéki kertépítésről van szó. A budapesti kerteket általában el tudom vállalni határidőre, bár a legtöbbször szívesen várnak rám a megbízóim.

Mostanában hirtelen megugrott az automata öntözőrendszer telepítésére az igény! Ez teljesen érthető az elmúlt év szélsőségesen aszályos és forró időjárását tekintve. Vállalok csak öntözőrendszer telepítést is, ebben az esetben messzebb is el tudok menni, mivel nincsenek óriási tömegű szállítások ezzel a szolgáltatásommal kapcsolatban. Sőt, több kertépítő cégnek is bedolgozom, nem csak Budapest területén!