Az idei divatszezon izgalmas újdonságokkal csábít mind a hölgyek, mind az urak számára. A változó trendek között megtalálhatjuk a klasszikus elemek újraértelmezését, a sportos elegancia előtérbe kerülését és a kifinomult részletek dominanciáját. A kérdés csak az, hogy személy szerint mi tekinthető újításnak, és főleg az, hogy mit hoz a jövő, avagy a lenti tippek közül melyek a befutók? Lássuk!

A funkcionális elegancia még mindig hódít

Karl Lagerfeld női táskakollekciója idén az elegancia és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát kínálja. A tervezőre jellemző modern, letisztult vonalvezetés ezúttal sem marad el, hiszen a kollekció darabjai kiemelkednek minimalista dizájnjukkal és kifinomult részleteikkel. A táskák különböző méretei és formái – legyen szó hátizsákról, kézitáskáról vagy crossbody modellekről – minden női igényt kielégítenek. A paletta a pasztell színektől a merész, vibráló árnyalatokig terjed, így aztán a továbbra is menő sokszínűség természetesen a márka kínálatában is felbukkan, ahogy az a https://answear.hu/m/karl-lagerfeld/noi/kiegeszitok/taskak linkre kattintva is látszik. Azért akkor sincsen gond, ha egyénileg a hagyományosabb árnyalatok a nyertesek, a brand a klasszikus vonalat kedvelőit sem hagyja cserben.

divat

Fel a fejjel – a kobak ékesítése sem maradhat el

A New Era sapkák nemcsak a sportrajongók, hanem a divatkedvelők körében is egyre népszerűbbek. Az új kollekcióban a márka hagyományos baseball sapkái mellett teret hódítanak a divatosabb, városi hangulatú modellek is. Ezek a sapkák nemcsak praktikusak, hanem határozottan egyedi kiegészítői a hétköznapi outfitnek. Az új szezonban különösen népszerűek a merész mintákkal és színkombinációkkal büszkélkedő alternatívák, amelyek némi pezsgéssel, és nem kevés egyediséggel járulhatnak hozzá a nem mindennapi megjelenéshez, ahogy erről a https://answear.hu/m/new-era oldal is tanúskodik.

A letisztult formák rajongói is örülhetnek

A Lacoste márkát a letisztult, sportos elegancia jellemzi, és ez az új kollekciókban is tükröződik. A férfiak számára kínált pólók és pulóverek mellett a nadrágok és cipők is kiemelkednek a sorból kényelmükkel és trendiségükkel. A Lacoste termékei híresek arról, hogy tökéletesen ötvözik a sportos funkcionalitást a mindennapi eleganciával, így ideálisak városi sétákhoz vagy akár egy casual pénteki munkanaphoz. A márka jellegzetes krokodil logója minden terméken megjelenik, ami egyfajta minőségi garanciát is jelent, ez ide kattintva is szembetűnő tény: https://answear.hu/m/lacoste.

Akkor indulhat a szezon?

Az idei szezonban a divatkedvelők számára megszámlálhatatlan izgalmas lehetőség kínálkozik a gardrób tartalmának hathatós frissítésére. Ennél aligha akad önkifejezőbb megoldás. Legyen szó női vagy férfi divatról, a kulcs a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyának megtalálása, amihez a fenti márkák egy az egyben hozzájárulhatnak. De természetesen ez pusztán a jéghegy csúcsa, ugyanis még megannyi gyártó áll sorban a figyelemért és az elismerésért. Szóval az tagadhatatlan, hogy a soron következő periódus mind a tavasz, mind a nyár elképesztő újításokat hoz magával, mégpedig akár nap, mint nap megtapasztalható, hordható módon. Ez bizony a divatosság megélésének vadonatúj szintje.