Ismerd meg a kombinált kezelések új generációját, amelyek egymás hatásait erősítve fokozzák a bőrmegújítást és a regenerációs folyamatokat, eredményül pedig éveket fiatalítanak az arcbőrön. A Vivace kezelés három különböző esztétikai beavatkozás kombinációjaként született meg, melyről az alábbiakban részletesebben olvashatsz.

Mely három bőrmegújító terápia ötvözete a Vivace kezelés?

  1. Aranyozott mikrotűk által apró csatornácskák jönnek létre a bőrben, amely a sebgyógyulási folyamatok által feszesíti a bőrt. Fokozza a kollagéntermelést, ami a feszességért felel, így napról napra egyre fiatalodik az arc.
  2. Vörös és kék LED fényterápiával aktivizálja a hámsejteket, amely hatással van a bőr tónusosságára és textúrájára. A kék fény segít elpusztítani az akné kialakulásáért felelős baktériumokat.
  3. Az alkalmazott rádióhullámos terápia szintén kollagénindukciós hatással van a bőrre, a mélyebb rétegekbe jutva impulzusokat mér az irharétegre is. Anti-aging és más hatóanyag-bevitellel kombinálva jelentősen javítható azok bőrbe jutásának mértéke.

Milyen bőrhibák esetén segít a Vivace kezelés?

Kombinált bőrmegújító terápia révén számos bőrproblémára nyújthat kielégítő megoldást csakúgy, mint:

  • a megereszkedett, petyhüdt arcbőr esetén,
  • kisebb-nagyobb ráncok csökkentésére,
  • akné által hátrahagyott pigmentfoltok és hegek mérséklésére,
  • fokozott faggyútermelés normalizálására,
  • tág pórusok, striák, más eredetű hegek kezelésére.

A Vivace kezelés a gondosan válogatott hatóanyagoknak, és szakszerűen kivitelezett megvalósításának köszönhetően nem okoz kiesést a mindennapokból, így minden évszakban, tehát még nyáron is alkalmazható. A regenerációs folyamatok és a kollagénindukció azonban hosszú heteken át fejti ki hatását, így a bőr egyenletesebb, feszesebb és fiatalosabb lesz.

Hogyan változik a bőr Vivace kezelés után?

Az első kezelést követően a bőr fokozatosan éri el feszesebb és rugalmasabb szerkezetét, hiszen nagyobb mennyiségben termelődik kollagén és elasztin. Idegen anyag nem kerül a bőrbe, így allergiás reakcióval egyáltalán nem kell számolnunk, valamint a Vivace készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik. Az alkalmazott hatóanyagok és szérumok mélyre jutva fejtik ki jótékony hatásukat, ezért a ráncok is több oldalról kezelhetők. A pattanásos bőr állapotát látványosan javítja, a hátramaradt pigmentfoltokat, hegeket és tág pórusokat pedig szemmel láthatóan redukálja.

A Vivace terápia alapjáraton is kombinált kezelés, ez azonban nem azt jelenti, hogy ne lehetne még plusz beavatkozásokkal kiegészíteni, mint a Nucleofill kezelés, a Profhilo töltés vagy éppen a botoxos ránctalanítás. A hosszútávú javulás érdekében az első alkalmat követően egy-egy hónap kihagyással a Vivace megismételhető, úgynevezett hatáserősítő kezeléseken való részvétellel. Az Idealmed Orvos-Esztétikai Centrum munkatársai személyre szabott terápiával várják meglévő és leendő pácienseiket, hogy együtt alakítsák ki az egészséges és szép bőrhöz nélkülözhetetlen kezeléstervet.