A családi kötelék különleges. A szülő-gyerek kapcsolat, a testvéri szeretet vagy a kiskedvencünk iránti szeretet olyasmi, ami igazán különlegessé teszi az egymáshoz való viszonyunkat. Egy meghitt családi fotózás tökéletes arra, hogy megörökítsétek a családtagok közötti köteléket.

Miért különleges a családi fotózás?

A meleg, szeretetteljes otthon nehéz elképzelni családi portrék nélkül – falra akasztva, vagy keretben a polcra állítva. A családi fotózás pedig elkapott hangulatokról, spontán összemosolygásokról és az őszinte képekről szól! A családi fotózás meghitt élmény, történjen akár fotóstúdióban, egy általatok kedvelt szabadtéri helyszínen, vagy akár a szeretett családi fészekben, otthonotok kényelmében.

A fotós feladata ilyenkor az is, hogy kicsit beleérezze magát a ti családi hangulatotokba, a kapcsolatotok energiájába. Ezért nálam elengedhetetlen, hogy a családi fotózást egy kis megismerkedéssel kezdjük, és persze, hogy oldjuk a hangulatot. Fotósként ilyenkor teljesen hozzátok igazodom, hiszen beállított pózok nélkül lehet legjobban megörökíteni a köztetek lévő szeretetet és kapcsolati dinamikát. Minden úgy fog alakulni, ahogy nektek a legkényelmesebb.

A legkisebbek magukkal hozhatják kedvenc játékukat, nyunyókájukat, hogy ők is oldott hangulatban élvezhessék a családi fotózást. Sőt, a kutyusotokat is hozhatjátok, hiszen gazdiként én is tudom, milyen erős a kötődés a család és a kutya között! A kutya is családtag. Tehát, a családi fotózás abszolút rólatok, a kényelmetekről, a köztetek lévő szeretetről szól!

Mit kaptok a családi fotózáson?

Természetesen a szuper élményen és örök emléken kívül! A családi fotózáshoz különböző csomagokat ajánlok, attól függően, hol történik a fotózás, mennyi időt szeretnétek rászánni, és hány darab retusált fotót kértek majd. Különböző ruhákkal is előre tudtok készülni, hiszen a fotózásba az átöltözés is teljesen belefér.

Jelentkezzetek be most családi fotózásra, és szerezzetek egy csodás élményt! Örökítsük meg együtt a köteléket, mely szeretteidhez fűz!