A gépi földmunka a nagyobb építkezések nélkülözhetetlen velejárója, hiszen számos esetben van szükség a gépek segítségére. Az alapásástól kezdve, az árokásáson át a kertrendezésen keresztül a csatornahálózat kialakításáig rengeteg dolgot ide lehetne sorolni. Ezek olyan feladatok, melyek kézzel történő elvégzése heteket, hónapokat venne igénybe, de gépi földmunka által órák, vagy napok alatt is elvégezhetők.

Gépekkel egyszerűbb!

A különféle földmunkák precíz elvégzése nélkülözhetetlen a későbbi felépítmények stabilitása, funkcionalitása, tartóssága érdekében. Már csak ebből a szempontból sem érdemes egyedül, megfelelő tapasztalat, vagy szaktudás nélkül nekiállni a munkálatoknak, hiszen könnyen eshetünk abba a hibába, hogy nem mérjük fel kellőképpen a feladat súlyát, vagy volumenét.

Sokkal célszerűbb, ha szakemberek segítségét kéri, akik nem csak tudásukkal járulnak hozzá álmai megvalósításához, de különféle gépek révén gyorsan és könnyen elvégzik a kitűzött munkálatokat.

Mindenképp ajánljuk ilyen téren az Otthonkivitelezés csapatát, akik azon túl, hogy generálkivitelezéssel foglalkoznak, akár a kisebb léptékű munkálatokat is örömmel vállalják, amelybe természetesen a gépi földmunka is beletartozik. Ezen felül profilukba tartozik a munkagépbérlés, vagy a sitt elszállítás, de még hosszasan sorolhatnánk. Elsősorban Pest vármegyére terjednek ki szolgáltatásaik, de a nagyobb projekteket országszerte vállalják. Forduljon hozzájuk bizalommal Ön is!

Kérje profik segítségét!

A leggyakoribb földmunkák között olyan tételeket találunk, mint a:

  • sávalapok kiásása
  • közművezetékek kiásása
  • csatorna-, aknaásás
  • árokásás
  • kertépítéssel kapcsolatos földmunkák
  • medencealap kiemelés
  • pincetömb kiemelés
  • tereprendezés, terület előkészítés
  • térkő alap készítés
  • tuskó kiszedés.

Sokan úgy vélik, hogy ha saját kezűleg vágnak bele ezen földmunkák elvégzésébe, azzal jelentős összegeket megspórolhatnak. Ez kisebb projektek esetében még igaz is lehet, azonban a legtöbbször a munkálatok heteken keresztül zajlódhatnak, ráadásul az időjárási körülmények sem lesznek ehhez mindig ideálisak. A perzselő hőség, szakadó eső, vagy épp fagyos talaj eléggé megnehezíti, elnyújtja a munkát. Az idő pénz, tartja a mondás, és ez valóban így van. Minél tovább tart a kézi földmunka, annál jobban megéri a gépi földmunka. Jó példa erre, hogy ha segítőtársakkal dolgozunk, akiknek a munkáját napidíjakkal honoráljuk, az jóval költségesebb mint a néhány órahossza alatt elvégezhető gépi földmunka. Ráadásul a precíz, szakszerű munkavégzés még mindig a legfontosabb szempont, hiszen korántsem mindegy mennyire lesz stabil az a pince, vagy milyen mélyre ássuk a közműcsatornákat.

A gépi földmunka árát persze nagyban befolyásolhatják az időjárási körülmények, a talajszerkezet típusa, a megmunkálandó felület mérete stb., de a szakemberek munkáját minden esetben megéri megfizetni.

Ne feledje, ha Önnek is segítségre van szüksége, kérje az Otthonkivitelezés csapatát!