Olykor még akkor sem könnyű megtalálni a tökéletes ajándékot valakinek, ha úgy ismerjük, mint a tenyerünket – különösen, ha férfiról van szó. A karácsonyi időszak pedig ezt még inkább megnehezíti, hisz ilyenkor különösen nagy a nyomás. Ha ajándék után nézelődsz párodnak, testvérednek, apukádnak, netán valamelyik fiú barátodnak, akkor tarts velünk, hisz mutatunk néhány jól bevált tippet (pl. vászonkép rendelés)!

1. tipp: Élményutalványok

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az élményalapú meglepetések. A lehetőségek tárháza ez esetben szinte végtelen, így abszolút a másik fél ízléséhez tudod szabni az ajándékot. A gamerek imádni fogják például a VR szobát, az autórajongók a tesztvezetéseket, a kikapcsolódásra vágyók a masszázst, de olyan extrémebb dolgokban is gondolkodhatsz, mint a quad túra, a sárkányrepülés, a tandemugrás stb.

2. tipp: Kozmetikai szerek, ápolókészletek

Bármilyen meglepő, a férfiak is szeretnek adni magukra. Szívesen járnak el fodrászhoz, beülnek a barber shopba, vagy különféle kenceficékkel ápolják bőrüket. Ha a Te jelölted is imád törődni magával, akkor tényleg nem lesz nehéz dolgod. Nagyon népszerűek például a szakállápoló szettek, a körömápoló készletek, de akár kifejezetten férfiaknak készült arcápolási csomagokat is választhatsz.

3. tipp: Gasztronómiai kellékek

Alig tudod kivenni a fakanalat a párod kezéből? Ha igazi gasztronómiai rajongó, akkor ideje még jobban megcsillogtatni a kulináris képességeit! Lehet gondolkodni például konyhai eszközökben, kiegészítőkben, szakácskönyvben, vagy főzőkurzusban is. Habár utóbbi is élményalapú, nagyon jó ötlet lehet befizetni magatokat egy 1 napos kurzusra, ahol közösen sajátíthatják el pl. a japán konyha csínját-bínját.

4. tipp: Ruházati termékek

A férfiak is legalább ugyanannyira tudnak lelkesedni a stílusos ruhák, kiegészítők iránt, akárcsak a nők. Ha szeret öltözködni, akkor szuper ajándék lehet egy praktikus táska is, amiben minden elfér. Ha pedig kifejezetten ruhaneműben gondolkozol, de nem tudod a pontos méretet, remek ötlet egy ajándékutalvány a kedvenc boltjába.

5. tipp: Hasznos kütyük

A férfiak egyszerűen imádják a különféle kütyüket, főleg, ha elektronikáról van szó. Itt érdemes azonban megjegyezni, hogy nem kell komoly kiadásokba verni magunkat, ha valamilyen praktikus dologban gondolkodunk. Ott van például a vezeték nélküli telefontöltő, a szelfi gyűrűs telefontok, a bluetooth hangszóró, a LED-hangulatvilágítás, vagy bármilyen ötletes autós kiegészítő is.

+ 1 tipp: Dekorációs elemek, vászonkép rendelés

Otthonunk beltéri falai valahogy sosem fogynak el, ha dekorálásról van szó. Habár sokféle ötlettel találkozunk, a vászonkép rendelés lett a legtrendibb manapság. Ezek a fali képek egy vakrámára kerülnek fel, ezáltal tökéletes térbeli élményt tesznek lehetővé. A vászonkép rendelés egy remek tipp ajándék gyanánt, már amiatt is, mert megfizethető, illetve nagyon személyes meglepetés készülhet belőle. A témája gyakorlatilag bármi lehet, kezdve a kedvenc filmes karakterétől egészen a legjobb közös képetekig. Ha igazán élethű megjelenésben gondolkozol a vászonkép rendelés során, akkor a Vászonkép Webáruház lehet nálad a befutó, hiszen 300 DPi felbontású HP nyomtatókat használnak, ráadásul 17 féle méret közül választhatsz!