Sokan úgy gondolják, hogy azok a lábbelik, amik praktikusak, minden bizonnyal evidens, hogy valamely más területen rosszul teljesítenek, mondjuk ami az esztétikumot illeti. Pedig ez egy cseppet sem igaz, sőt épp ellenkezőleg: a híres-neves gyártók fokozottan odafigyelnek az egyensúly fenntartására. Mutatunk is néhány ellenállhatatlan példát!

Terepre fel!

Az Adidas Terrex termékcsaládjának minden egyes tagja fizikai, mechanikai kihívások abszolválására született. A túracipők még a legnehezebb vidékeken is jól teljesítenek, legyen szó alacsony, boka vagy bakancs kialakításról. Ez kizárólag úgy valósulhat meg, hogy a lábbeli prémium tulajdonságokat testesít meg. Profi anyaghasználat és kiképzés, hibát nem ismerő tervezés, meg persze gyakorlati személet. A futásra specializált modellek is a legtöbbet nyújtják, ami csak elvárható tülük. És akkor még a magától értetődő tényről nem is tettünk említést, miszerint a cipők kivétel nélkül stílusosak, modern formatervezésűek, azaz vonzzák az elismerő tekinteteket. Önmagában a márkajelzés is kétségtelenül figyelemfelkeltő, ezt kár lenne tagadni, ám valójában a három csík még nem jelent egyet a trendiséggel, viszont a brand tesz róla, hogy se a kellem, se a paraméterek ne szenvedhessenek csorbát.

Legendás kosarazó – kipipálva!

Jordan cipők is a csúcskategória vitathatatlan tagjai. A történetük nem most kezdődött. Michael Jordan neve valószínűleg még azoknak sem ismeretlen, akik egyébként nem túl nagy sportrajongók. Az ikonikus kosaras fémjelezte minőség nagyfokú helytállóságot takar a pályán és persze a hétköznapokban. A kínálatban több száz tornacipő modell várja az érdeklődőket, az egyéb sportfelszerelésekről nem is beszélve. Jordan szárnyai alatt nem csupán specifikus tulajdonságú lábbelik jöttek létre, hanem olyan modellek, amik a szemeket is kényeztetik.

És ha már kényeztetés, íme, a stílusbajnok!

Bár a fenti gyártók sem fogták vissza magukat akkor, amikor a termékeik formavilágát megalkották, de egy biztos: az Under Armour olyan különleges stílust képvisel, ami mindenkor hordásra érdemes!