Egy építkezés vagy bontási folyamat során a hulladékkezelés kiemelt fontosságú a munkafolyamatok zökkenőmentes elvégzése, valamint a munkások biztonságának védelme érdekében. Ebben lehetnek segítségünkre a hulladéktároló konténerek, melyek használatával a munka hatékonyabban és rendezettebben zajlhat, a feltételek betartása mellett pedig a szolgáltatás problémamentesen záródik. Ebben a cikkben a hulladéktároló konténerek jellemzőit, valamint használatának előnyeit fejtjük ki.

Hulladékkezelés a Merkon Kft.-nél

Amikor építkezésbe vagy bontásba kezdünk elengedhetetlen a hulladékok megfelelő kezelése. A Merkon Kft. 1991 óta foglalkozik hulladékgazdálkodással és konténerszállítással Budapesten és vonzáskörzetében. Jelenleg 22 konténerszállító járművel rendelkeznek, mellyel az ország legnagyobb gépparkjainak számát erősítik és képesek a rövid határidős megrendelések teljesítésére is. A hulladéktároló konténereik praktikusak, a hulladékkezelésük pedig környezettudatos, mert az építkezéseken keletkező hulladékokat nemcsak elszállítják, hanem saját telephelyükön kezelik, válogatják és lehetőség szerint újrahasznosítják őket. Ráadásul képesek a környezetbarát és rendkívül szigorú LEED, illetve BREEAM minősítési rendszer követelményeinek megfelelően kezelni a hulladékokat, ha a megrendelő úgy kívánja.

A hulladéktároló konténerekbe az építkezések során keletkező hulladékok – sitt, cserép, tégla, kövek vagy egyéb más törmelékek – helyezhetőek. Fontos felhívni arra is a figyelmet, hogy a konténerekbe szigorúan tilos veszélyes hulladékokat, maró vagy folyékony anyagokat tenni.

Hulladéktároló konténerek széles választéka

A Merkon Kft. weboldalán, a kontenerszallitas.hu-n széles választékban megtalálhatóak a hulladéktároló konténerek, melynek hatására könnyedén megtalálhatjuk és megrendelhetjük a számunkra ideális darabokat. A különböző méretek és kapacitások lehetővé teszik, hogy a hulladék mennyiségéhez rugalmasan alkalmazkodjunk, illetve lehetőség van a megtelt konténerek ürítésére, cseréjére is, melyet a hétfőtől szombatig működő diszpécserszolgáltatásuk biztosíthat számunkra.

Hulladéktároló konténer bérlés

Béreljen konténert és minimalizálja az építési területen keletkező zavaró törmelékeket, melyektől megszabadulva sokkal biztonságosabb lehet az építkezési folyamat. A bérlés online zajlik, csak annyit kell tenni, hogy kiválasztja a megfelelő konténertípust, méretet és már le is adhatja a rendelését, ami után a Merkon Kft. munkatársai felkeresik és tájékoztatják Önt az egyedileg kialakított árról a kiválasztott típus, távolság és más tényezők függvényében.

Döntsön a kontenerszallitas.hu mellett és hozzon gazdaságos, illetve környezettudatos, felelősségteljes döntést! Adja le rendelését könnyedén és kényelmesen a weboldalon keresztül!