Ahogy ősziesre fordul az időjárás, és egyre kevesebbet tudunk a napon tartózkodni, a szervezetünk igényli a kellemes meleget. Sokan szeretnék megőrizni a nyár során szerzett barnaságukat télen is, ezért újra elkezdenek szoláriumba járni. 

Ha már egy ideje üzemeltetjük a stúdiónkat, akkor megfigyelhetjük, hogy ilyenkor több vendég érkezik, köztük visszajárók és újak is. Fontos, hogy mindig prémiumminőségű szolgáltatásokat biztosítsunk számukra, adjunk valami pluszt, mert így fognak hűek lenni hozzánk. 

Ebben lehetnek partnereink a Hollandimpex Szolárium Nagykereskedés minőségi szoláriumcsöveivel. Hiszen egy szoláriumgép lelke maga a cső, ha az nem jól működik, az hasonló ahhoz, amikor az autónkban elromlik a motor.

Néhány prémium szoláriumcsőről részletesebben

A szemléltetés kedvéért nézzük meg, hogy az említett cég például milyen minőségi csöveket kínál! Ha a szoláriumiparban utazol, biztosan hallottál már a Coffee Love, LUX, iBronzer vagy akár a Superbronz márkákról. Nem véletlenül. Ezek mindegyike a megbízhatóságot jelenti, és stabil, hosszantartó barnaságot garantálnak. A továbbiakban egy kicsit részletesebben is bemutatjuk őket.

Azonnal látható eredmények

Ha szeretnéd a vendégeidnek az azonnali barnulás élményét nyújtani, akkor válaszd a Coffee Love családot! Ezeknek a csöveknek mélybarnító hatása is van a gyors pigmentáció mellett. Létezik köztük úgynevezett exclusive típus is, amibe a 800 órás üzemideje miatt is érdemes beruházni.

A Gold LUX típus egyedülálló fénypor-összetétele révén teljes élettartama alatt garantálja a tartós barnaságot. Ha erre esik a választásod, azt tudnod kell, hogy pár óra után lesz látható a hatása. Érdemes ezt a vendégeid felé is kommunikálni, nehogy csalódottak legyenek.

Vannak, akik kifejezetten mediterrán bőrszínre vágynak, ebben segíthet a Coffee Love Gold VIP verziója, ami mély- és gyorsbarnító funkcióval is rendelkezik, és szintén hosszú üzemidő jellemzi.

Gyors és mély barnítás

Biztosan hallottál már róla, és a stúdiódban talán már használtad is a méltán népszerű  iBronzer csőtípust. Ha valami extra újdonsággal lepnéd meg a látogatókat, akkor az iBronzer Omega R szoláriumcső lehet ideális számodra. A gyors és mély barnítás garantált vele. A 800 órás üzemideje miatt gazdaságos opció lehet. 

De létezik ennek a modellnek egy prémiumverziója is, ez az iBronzer Alfa speciális gáz- és fényporösszetétellel. Mivel növelt UV-A sugárzással működik, gyorsan beindítja a pigmentációt. 

Jól ismert, megbízható magyar márka

A Superbronz a legmegbízhatóbb prémium magyar márkaként ismert. Kezdő szoláriumozóknak és érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott ez a csőtípus. Kellemes barnító hatása van, ezért közkedvelt sokak körében. 

Ha szeretnéd a stúdiódat igazán sokszínűvé tenni, akkor érdemes több csőtípussal a felszerelni a különféle szoláriumgépeket. Például mélybarnító és gyorsbarnító lámpákkal is, így mindenki megtalálhatja majd azt, amit keres.