Az év során számos olyan alkalom van, amikor szokás megajándékozni szeretteinket, közeli ismerőseinket, illetve karácsonykor manapság már kollégáinkat, üzleti partnereinket is.

Komoly fejtörést okozhat, hogy kinek mit adjunk, ki ne felejtsünk valakit a megajándékozottak köréből, illetve a legjobbal, egyedi és különleges figyelmességgel lepjük meg a számunkra fontos személyeket. De mi lehet eredeti ajándék, különösen, ha sokak számára kell választani?

Meglepetés!

Bár a különféle ünnepek alkalmával számíthatunk rá, hogy közeli ismerősöktől ajándékot kapunk, annak tárgya nagy meglepetés lehet, örömet okozhat, ha azt látjuk, a másik gondolt ránk, gonddal választott figyelmességet. 

Általában könnyebb ajándékot választani azok számára, akiket jól ismerünk, de gondban lehetünk, ha semmit nem tudunk a másikról. Ilyen esetekben jöhetnek jól a Bellio karácsonyi ajándékcsomagok, amelyek az ünnephez kapcsolódó finomságokat rejtik díszes csomagolásban. 

Garantáltan sikert arathatunk, ha prémiumminőségű kézműves és márkás termékeket tartalmazó összeállításokat választunk akár a szeretet ünnepén, akár más megható vagy nagy jelentőségű pillanatokban. A figyelmesség, az ajándékozás gesztusa azt jelentheti a számára, hogy értékeljük az erőfeszítéseit, vele együtt örülünk a sikereinek. 

Hogyan találd meg a legjobbat?

Természetesen fontos az alkalom, de ugyanennyire lényeges lehet, hogy ismerjük a másikat, átgondoljuk, minek örülne. Közeli ismeretség esetén, ha tisztában vagyunk a hobbijaival, érdeklődési körével, szenvedélyeivel, ismerjük az ízlését, tudjuk milyen ízeket szeret, egyszerűen választhatunk számára meglepetést. 

Persze ha kevés időnk van töprengeni rajta, olyankor is jól jöhetnek a nagy gonddal összeválogatott ajándékcsomagok, de magunk is készíthetünk egyedi szetteket a másik kedvenceiből, legyenek azok ételek, könyvek, ruhafélék vagy élmények.

Persze ha igazán különleges figyelmességet szeretnél, személyre szóló ajándékokkal és csomagolással, kézzel írt, egyedi üdvözlőkártyával még inkább feldobhatod. 

Mi kerülhet a csomagba?

Ha érdeklődik a gasztronómia iránt, nyert ügyünk van, lenyűgöző összeállítások közül válogathatunk. Az ajándékok jolly jokere, a csokoládé minden alkalomra kitűnő meglepetés lehet számtalan formában és változatban, de más finomságok is garantáltan örömet okoznak. 

A kézműves és helyi termékek egyedisége nem kérdéses, akár hazai, akár külföldi ismerőseink számára is örömet szerezhetünk velük, megismertethetjük őket a tradíciókkal. 

A prémium kávé- és teakülönlegességek, a bonbonok és a kekszek is a megajándékozni kívánt személy ízlésére szabhatók, díszdobozban dekoratívak lehetnek. A méltán híres hazai borok gyakran kerülnek a gasztrocsomagokba, ahogyan más hagyományos és trendi szeszes italok is. 

A csomagolásra is fordítsunk gondot, legyen az alkalomnak és a személynek megfelelő! Az ajándék jelentőségét emeli, a meglepetés erejét növeli, ha személyesen nyújtjuk át.