Sokan tartanak attól, hogy saját autóval érkezzenek a repülőtérre, mivel úgy gondolják, ez horribilis összegekbe kerülne többnapos utak esetén. Ma már azonban több, kedvezőbb árú reptéri parkoló közül is válogathatunk, ami sok esetben olcsóbb lehet annál, mintha például taxival érkeznénk. 

Ha Téged is érdekel, hogy milyen alternatívák állnak rendelkezésre, tarts velünk!

Érdemes megvizsgálni a költségeket

Mindenki tisztában van azzal, hogy egy többnapos vagy hetes utazásnak legtöbbször igen magas költségei vannak, így érthető, ha nem akarunk még a reptérre való kijutásra is sokat áldozni. Mielőtt azonban taxiba ülnénk, célszerű rápillantani a parkolás áraira, hiszen manapság már egyáltalán nem számít luxusnak a reptéren vagy annak közelében hagyni az autónkat. 

A Reptéri Parkoló Centrum reptéri parkolás szolgáltatása akár már egyszerűen, online is lefoglalható, ráadásul a foglalást megelőzően a rendszer kiszámítja nekünk a teljes költséget, amire számíthatunk. Meg fogunk lepődni, de sok esetben ez kedvezőbb lehet az egyéb kijutási alternatíváknál. Mi több, így megszabadulunk attól a tehertől is, hogy ismerősöket, barátokat kérjünk meg arra, hogy a hajnali órákban felkeljenek, és fuvarozzanak ki minket a terminálhoz. 

Első a biztonság

Természetesen mindenki félti az autóját, így érthető, ha nem szívesen hagyjuk magára azt akár több napra is. Lényeges tehát, hogy a reptéri parkoló kiválasztásakor olyanra essen a döntésünk, ahol nem kell aggódnunk a biztonság miatt. Szerencsére ma már a legtöbb szolgáltató kiemelt figyelmet szentel az őrzésnek, és rendelkeznek egy magas minőségű biztonsági rendszerrel. 

Egy megfelelő védelemmel ellátott parkoló kiválasztása esetén tehát garantált, hogy nyaralásunk alatt nem kell az autó miatt aggodalmaskodnunk. 

Ne féljünk a bonyolult ügyintézéstől!

Amíg nem vettük igénybe egy reptéri parkoló szolgáltatásait sem, sok kérdés merülhet fel bennünk, mint például hogy hogyan vehetjük fel az autónkat, ha éjszaka érkezünk vissza Budapestre, vagy hogy hogyan jutunk ki a terminálra, ha a választott reptéri parkoló kicsivel messzebb helyezkedik el. 

Ha egyszer azonban megismerjük a folyamat működését, rá fogunk jönni, hogy egy teljesen zökkenőmentes és jól felépített procedúráról beszélünk. 

Ha a reptéri parkoló nem közvetlenül a reptéren, hanem pár kilométerrel arrébb helyezkedik el, általában kényelmes transzferbuszokkal szállítják át az utasokat egyenesen a terminál bejáratához. Ez kifejezetten előnyös lehet azoknak, akik nem szeretnének a nehéz csomagjaikkal gyalogolni, kitéve az időjárás viszontagságainak. 

A reptéri parkoló személyzete pedig éjszaka is a rendelkezésünkre áll, így nem kell hozzájuk igazítani az érkezésünket, illetve a távozásunkat sem.

A reptéri parkolás egy rendkívül hasznos szolgáltatás lehet mindenkinek, aki szereti a kényelmes és költséghatékony megoldásokat. Az igényeinknek megfelelő parkoló kiválasztását követően pedig garantált, hogy utazásunkat kellően nyugodtan kezdhetjük meg.